Nejnovější recenze ze sekce Volejbalové chrániče
- kvalita za rozumnou cenu
doporučuji, máme ozkoušené
- velmi pohodlné, neshrnují se, chrání kolena i z boku, nenatahují se
volejbalistům doporučuji
- poměr výkon/cena
- tři barvy v nabídce
- nejsou pro závodn hráče volejbalu
Jednoduché volejbalové nákolenky dostupné ve třech barevných provedeních - černá, modrá, červená. Nákolenky jsou vynikající pro příležitostné hráče a amatérské hráče volejbalu. Vyznačují se praktickým zpracováním. Na noze drží prostřednictvím elastické zadní části.
- Perfektně sedí, tenká a přitom bezpečná ochrana kolene.
Léta používám nákolenky Nike Dry Fit a tyhle jsou kromě nášivky naprosto stejné.
Mizuno VS1 Kneepad
Přidáno: 6. prosince 2012
(naposledy upraveno 6. prosince 2012)
Zakoupeno v Swimaholic.cz
- perfektně sedí, jsou na noze příjemné, nikde netlačí ani neškrtí, pokud se samozřejmě zvolí správná velikost :-))
- pohodlí
- kvalita zpracování
- poměr výkon/cena
- dostupnost i v jiné barvě než bílé a černé
Volejbalové nákolenky vyrobené ze směsi polyesteru, bavlny a SpandexuR Blend. Plocha nákolenky je rozdělena do několika zón pro lepší ochranu kolena pří pádu. Je zde využita technologie VS 1. Nákolenka drží, podobně jako Team Kneepad, prostřednictvím elastické části při natažení na nohu. Elastická část nad nákolenkou i pod ní je dostatečně široká, aby ji udržel na svém místě. Nákolenky mají i dlouho životnost. Vyráběny jsou v bílé a černé barvě. Doplňkově je možné je zakoupit i v modré a červené barvě. Z praktického hlediska je určitě lepší tmavá barva. Na bílé bude vidět zašpinění a opotřebení než na ostatních barvách. Při nákupu nákolenek je dobré měřit si obvod nad kolenem a pod kolenem pro správnou velikost nákolenky, aby zbytečně neškrtila nebo nebyla volná a padala z nohy dolů.
- poměr kvalita/cena
- jednoduchý, ale učinný chránič na kolena
Volejbalový chránič, který je vyroben ze směsi polyesteru, bavlny a SpandexuR Blend. Na koleno se natahuje a je držen pomocí elastické "punčochy". Nákolenka má dostatečnou šíři nad kolenem i pod kolenem této "punčochy", aby dobře držela na noze. Při zvolení správné velikosti nákolenky je dobré vyzkoušet, jak nám sedí nebo alespoň konzultovat velikost s prodejcem. Nákolenky jsou vyráběny v černé a bílé barvě. Z praktických důvodů určitě doporučuji černou. Na ní není tolik vidět špína a opotřebení z pádů na palubovku. I přes pravidelné používání se nákolenky vyznačují dlouhou životností.
Nakonec jsem si odnesla jiné, takže asi těžko mohu hodnotit tenhle konkrétní produkt. Každopádně značka zůstala a hraje se mi v nich super.
- Kvalitní chrániče za dobrou cenu.
- Výborně padnou.
Po špatné zkušenosti s chrániči jiné značky jsem sáhl po ověřených od značky Mizuno. Mám je jen na rekreační hraní, ale narozdíl od předešlých, tyhle drží na svém místě a neomezují mě při hře.
Určitě bych je doporučil i ostatním.
- Výdrž
Spokojenost
- dobře drží
- nekloužou na noze
super
- perfektně sedí, odolné proti prodření při skluzu
OK
Dobre sedia na kolene. Nebránia v pohybe. Kvalitný produkt za rozumnú cenu
- kvalitní, sedí
prostě nejlepší na trhu
- Pohodlné, dobře sedí, vyztužené.
- Jako v každých chráničích se v nich hodně potí kolena.
Koupi nákolenek Mizuno bych doporučila všem středně náročným uživatelům. Kdyby byly s gelovou výstuží, bylo by lépe ;-)
- Vyborne chranice s extremni trvanlivosti za vynikajici cenu. Vydrzi 5 let pri pouziti 2x tydne...
Pomer vykon cena neprekonatelny...
- Cena i kvalitní vnitřní materiál
Cena + kvalitn ochrana kolena (vyhovuje zejména pro mladší věkové kategorie
Doporučuji ostatním.
- Nejlepší parametry a adekvátní životnost i při téměř extrémní zátěži (dopady "napřímo" i skluzy) - odřít si koleno či si ho vážněji narazit je téměř umění, resp. naražení hrozí pouze při nešťastném nárazu zboku - čelní strana a většina boků kolen je chráněna výborně.
- Dřívěji vyrobené chrániče měly delší životnost, u výrobků z posledních 2-3 let se dříve třepí okraje a gumičky.
Rucanor Set-Up II používám už více než 10 let a za tu dobu jsem "obměnil" cca. 5 kusů - nižší životnost novějších modelů není až tak podstatná - za cca. 2-3 roky intenzivnějšího hraní (hraji okresní přebor + amatérsku ligu + pravidelné tréninky po celý rok) stejně dopadové plochy mají "nejlepší za sebou" a s ohledem na zdraví vlastních kolen je zapotřebí koupit chrániče nové.
Ze všech mnou vyzkoušených kolenních chráničů poskytují nejlepší ochranu i při velmi tvrdých dopadech na kolena i slidech. Odřít si koleno v těchto chráničích dokáže jen opravdový "expert".. :-)
Za cenu, která se za více než 10 let zvýšila jen nepatrně, považuji poskytovanou kvalitu za více než výbornou.
super ve vel. pro děti
Zobrazuji 241 - 260 ze 283 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15 Další »