Nejnovější recenze ze sekce Volejbalové chrániče
jsou ok a doufamže jejich kvalitu prověří jejich vydrž
- Cena.
Levné, přitom kolena jako v bavlnce. Zatím použity jednou k plné spokojenosti. (V balení jsou 2 ks, což nemusí být zřejmé, ale raději si to ověřte.)
veľká spokojnosť - značka MIZUNO vyšitá, nie vytlačená
- Černé :D
- Dobře chrání kolena
- Boční podpora
- Dobře drží
Jsou fajn.
- plní svůj účel
Tento produkt jsem vybral k vůli zraněného kolena a doufám,že očekávaní splní.
- klasika
normální dobrý chrániče
Jsou pohodlné,nezavazí
Mizuno VS1 Kneepad
Přidáno: 16. ledna 2014
(naposledy upraveno 16. ledna 2014)
Zakoupeno v SUN Sport 2000
Za tuto cenu se dají sehnat výrazně kvalitnější nákolenky s lepší ochranou.
- Dobře drží na noze
- Příjemný materiál
- Hodně tlumí při dopadu
Vybírala jsem pro manžela, který hraje rekreačně volejbal.
Zatím je spokojený a pochvaluje si je.
Největší velikost jsem sehnala XL a měla strach, zda bude stačit, ale je to v pořádku, možná by mohl mít i L, ačkoli není žádný hubeňour.
(obvykle mu vše kupuji XXL)
- Jsou nejlepší. :-)
- Nic. ;-)
Bohužel už nemůžu hrát, takže je prodávám. Kdo by měl zájem, ať se ozve. Chrániče jsem měla celkem na dvou zápasech, takže bych řekla, že jsou jako nové.
Vzhledově i na hru super!
Proti ostatním chráničům výrazně delší životnost.
- Ze všech chráničů, co jsem kdy měl, mají Set-UP II jednoznačně nejlepší poměr kvality, funkčnosti a ceny.
- Osobně se domnívám, že kvalitou, zpracováním a hlavně funkčností překonávají mnohé o řád dražší chrániče renomovaných značek.
- Výrobce sice varuje, že chrániče nejsou určeny ke "klouzání", ale na tomto typu mám "napadáno" a "naklouzáno" už hodně volejbalových let a tvrdím, že odřít si koleno s tímto chráničem umí jen opravdový "umělec" a chrániče i tuto "nedoporučovanou" činnost zvládají skvěle.
- Při pravidelném používání - a dopadech a klouzání po palubovce (dříve jsem tréninky míval i 4 x týdně) - je chrániče po 2-3 letech zapotřebí vyměnit - kevlarová vrstva a výplň se prostě "ošoupou" a nárazy už netlumí tak dobře, nicméně je lze používat i podstatně déle, pokud nejste zrovna "obětavý hráč v poli".. :-)
- Oproti dříve vyráběným chráničům trochu nižší životnost - dříve se začínají uvolňovat a párat "gumičky" ve tkanině.
Kdysi jsem byl s (prakticky doslova) pár lidmi jedním z mála uživatelů chráničů Set-Up II (na zápasech v přeboru i AVL jsme byli "exoti"), dnes je má skoro každý druhý volejbalista - to svědčí o kvalitě a funkčnosti těchto chráničů.
už bych neobjednal
- potí se v nich kolena
Pohodlivé. Pevný materail, dobře sedí na noze.
Super
- Spolehlivá ochrana na problémová kolena, větší ochrana při pádu.
- Nutno po čase vyměnit
Jsou kvalitnější a více chrání, ale při intenzivním používání (3x týdně trénink + každý víkend zápasy) se opotřebují do půl roku. Ale to je asi potřeba u všech podobných věcí... Každopádně jsou zatím nejlepší, které jsme měli...
- cenová dostupnost
- kvalitní švy
- velikosti sedí
- nemám
mám s nimi již dobré zkušenosti, tentokrát objednáno pro přítele, celková spokojenost
- Výborné, sedí dobře, velikost souhlasí.
- hezké, dobře ušité a cenově dostupné.
Jsem velmi spokojená. Syn hraje závodně volejbal a dlouho
jsem nemohla najít dobře ušité chrániče. Sedí velmi dobře
a doufám, že vydrží déle, než běžně dostupné chrániče.
Prozatím jsme s nimi velmi spokojeni, vypadají hezky. Tento produkt mohu všem vřele doporučit.
Zobrazuji 201 - 220 ze 283 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...15 Další »